Onderdeel van logo Droom van Nederland
+ Voeg jouw Droom toe

Uniek en energiek!


Nijmegen heeft ze: bewoners, bedrijven en bestuurders met vernieuwende en inspirerende ideeën. Ideeën die de stad leuker, leefbaarder maar bovenal meer verbonden maken.

Durf te dromen


Wij Zijn Droomstad Nijmegen biedt nu een online plek waar ideeën en Dromen voor iedereen te zien zijn. Een online plek waar je in één oogopslag kunt zien welke Dromen voor welke locaties in de stad zich op dat moment afspelen. Wij Zijn Droomstad Nijmegen is een plek waar je de realisatie van jouw Dromen voor locaties in de stad kan versnellen en waar je kan bijdragen aan de realisatie van ideeën en Dromen van anderen.

stemmen

Vang de energie


Het unieke aan Wij Zijn Droomstad Nijmegen is dat het meer dan een overzicht van ideeën en Dromen is. Sterker nog, nadat een te realiseren Droom op Wij Zijn Droomstad Nijmegen geplaatst is, begint het eigenlijk pas!

Wij Zijn Droomstad Nijmegen biedt de mogelijkheid om de energie rondom deze ideeën te vangen: hoeveel mensen geven hun stem, hoe vaak wordt het idee gedeeld, hoeveel feedback wordt er gegeven, hoeveel mensen zijn bereid te helpen bij de realisatie van het idee, hoeveel mensen willen op de hoogte blijven van de Droom.


Hoe meer energie er rondom jouw Droom ontstaat, des te groter de kans dat deze waarheid wordt.
stemmen

Zij doen al mee!

Gemeente Nijmegen
Standvast Wonen