Onderdeel van logo Droom van Nederland
+ Voeg jouw Droom toe
Droomlocatie

Zorgzame Stad Nijmegen

Droomkanaal Gemeente Nijmegen
Adres
Nijmegen
Beschikbaar van 23-07-2019

0

Favoriet

1

Gedeeld

Wat?

Wij willen van Nijmegen een Zorgzame Stad maken. Een stad waar er ruimte is voor nieuwe en oude ideeën. En waar we samen met een  stevig netwerk van maatschappelijk betrokken partijen deze ideeën verwezenlijken.

 

Deze zomer van 2019 willen wij gebruiken  om te inventariseren welke Zorgzame ideeën er al leven in Nijmegen. Dit kan van alles zijn, geen idee is te groot of te gek. Zolang het maar gaat over het zorgen voor een ander. Het is niet noodzakelijk om al een locatie te hebben, dit kan juist onderdeel van je vraag of idee zijn!

Heb jij een idee over hoe je iets kunt betekenen voor een ander in Nijmegen en wil je hier iets mee? Lees dan snel verder hieronder en plaats jouw idee! Aan het einde van de zomer gaan we met alle ideeën aan de slag, wie weet kan jouw idee werkelijkheid worden.

 

De Zorgzame Stad Nijmegen is een centrale plek waar iedereen z’n ideeën  over Nijmegen als zorgzame stad kwijt kan.  Waar vervolgens een stuwende kracht toegevoegd wordt, om zo samen dromen uit te laten komen. Waar het niet gaat om je beroep, organisatie, achtergrond, maar om wat je kan en wil doen om dromen uit te laten komen. Een plek waar we laten zien dat we het samen kunnen. Van kleine zorgzame initiatieven in de buurt tot het vernieuwen van het zorglandschap.

Waarom?

Wie?

De Zorgzame Stad Nijmegen is een initiatief ván mensen en partijen die geloven dat het beter kan, vóór de huidige en toekomstige bewoners van de stad Nijmegen. Het initiatief wordt gedragen door de Droomstad Nijmegen/Wij zijn Nijmegen  en georganiseerd door WILTgroei.

 

Waarom?

Zodat dromen en ideeën over de Zorgzame Stad Nijmegen het daglicht zien en we de stad Nijmegen nog zorgzamer maken dan ie al is.

 

Hoe?

Iedereen kan z’n ideeën kwijt op onze droomlocatie op het platform Droomstad Nijmegen. Via deze weg genereren we energie voor dromen door middel van het verzamelen van stemmen. Wij faciliteren initiatiefnemers  in het laten uitkomen van hun dromen.

 

Dus denk jij nu: Ik heb een idee? Klik dan hieronder op droom toevoegen en bouw mee aan de Zorgzame stad!

Deze locatie heeft geen kenmerken.

Ongepaste inhoud? Meld het ons

Contactpersoon:

Floor Nobbe

floor@wiltgroei.nl
06-20387547

Dromen

over Zorgzame Stad Nijmegen

Nieuws

Zij doen al mee!

Gemeente Nijmegen
Standvast Wonen