Onderdeel van logo Droom van Nederland
+ Voeg jouw Droom toe
Droomlocatie

KAPKAR / SF-P7S

Droomkanaal Gemeente Nijmegen
Adres Waalsprong
Nijmegen

0

Favoriet

2

Gedeeld

Wat?

KAPKAR / SF-P7S is een platform voor de tussentijd. De periode waarin een plek wacht op een definitieve invulling leent zich goed voor experiment en de ontwikkeling van ideeën die beter aansluiten bij onze behoeftes en omstandigheden anno nu.

Met het zomerprogramma KAPKAR / SF-P7S 2017 biedt Fabrikaat een podium voor vernieuwende ideeën. Pioniers (kunstenaars, ontwerpers, architecten, particulieren) kunnen hier hun plannen voor tijdelijke invulling van plekken pitchen. Samen zoeken we naar mogelijkheden om hun ideeën te realiseren, waarmee we niet alleen iets te bieden hebben voor de creatieve sector, maar ook voor locatiebezitters en andere belanghebbenden zoals innovatieve bedrijven en financierders. Omdat we weten dat door uiteenlopende partijen aan elkaar te verbinden de meest inspirerende en levendige plekken ontstaan.

Fabrikaat richt zich op placemaking: het creëren van nieuw gebruik van plekken die zich bevinden in de tussentijd, vanuit kunst en ontwerp. Met onze projecten blazen we leven in plekken die wachten op een definitieve bestemming.

Paviljoen KAPKAR / SF-P7S is één van de placemaking projecten van Fabrikaat, ontworpen en gerealiseerd door kunstenaar Frank Havermans. Het ontwerp verwijst naar zowel de oude boerderijen in de Waalsprong die plaats moesten maken voor de Spiegelwaal als naar nieuwe vormen van bouwen. Naast dat we programma maken in het paviljoen is de ruimte ook te gebruiken voor jouw activiteiten.

De gemeente Nijmegen faciliteert in het placemaking project KAPKAR / SF-P7S.

Waarom?

Fabrikaat doet mee aan wij zijn Droomstad Nijmegen omdat het onze ambitie is om plekken nieuw leven in te blazen. Wij willen hiermee bijdragen aan de behoefte om de stad Nijmegen mooier en leefbaarder te maken.

KAPKAR / SF-P7S is een platform voor reflectie op stedelijke ontwikkeling, waar we in ons zomerprogramma 2017 een podium bieden aan pioniers en dromers op dit gebied. Op deze droomlocatie dagen we je uit invulling te geven aan ons programma door je ideeën te delen, in gesprek te gaan met gastkunstenaars, je te laten inspireren door onconventionele visies op onze omgeving en bieden we een plek voor activiteiten van (culturele/ onderwijs/ overheids) instellingen.

Heb jij creatieve, vernieuwende ideeën, plek(ken) die een een impuls kunnen gebruiken, wil je jouw activiteit in KAPKAR / SF-P7S laten plaatsvinden of zie je andere mogelijkheden? Laat het ons dan weten!

www.stichtingfabrikaat.nl

Volg ons

Deze locatie heeft geen kenmerken.

  • Goedkeuring
    Bij deze Droomlocatie zal de eigenaar van de locatie je Droom eerst goed moeten keuren voordat je Droom daadwerkelijk terugkomt op Droomstad.
Ongepaste inhoud? Meld het ons

Contactpersoon:

Katerien ter Meulen

Directeur Fabrikaat, beheerder van deze locatie op Droomstad namens gemeente Nijmegen

katerien@stichtingfabrikaat.nl

Dromen

over KAPKAR / SF-P7S

Nieuws

Zij doen al mee!

Gemeente Nijmegen
Standvast Wonen